איך התזונה שלי?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

23/10/2002 | 18:32 | מאת: ליבת

בזמן האחרון יש לי שילשולים וישר אחרי זה עצירות אני לא יודעת למה ואלי התזונה לא טובה|?| טוב ככה אני אוכלת בדרך כלל: בבוקר אני אוכלת אורחת בוקר טובה הוא פשטדיה עם גבינה ויוגורט ולפעמםי קצת ירקות או חביתה ושתי פרווסת לחם וביצה וירוקת וזה ולקינוח תמיד יוגרט ככה כי אני לא אוהבת לאכול ביבצפר שאני חוזרת הביתה אני אוכלת פרי ויוגרט ובערב אורחת ערב זת'ורמת את הצהריים זה בסדר? ליבת!!

23/10/2002 | 23:41 | מאת: adi

היי ליבת, זה לא נראה תקין ומזמין צרות. עדי

ליבת, לא סבורה שממש הבנתי ממכתבך מה את נוהגת לאכול. מתאורך אני מבינה כי יש בעיקר מוצרי חלב, אבל גם ירקות, מעט פרי ופחמימות (לחם, פשטידה וכו'). האם את צמחונית? בכל מקרה, את אוכלת מעט והיות ולא נתת פרטים לא ברור אם משקלך מושפע מכך. אם כעת, כפי שאת מציינת יש גם שלשולים, את באמת עלולה לסבול מחסרים. לעצם התופעה של שלשול ועצירות לסרוגין, המזון היות והוא כנראה די קבוע, לא נראה כגורם. אני מציעה לפנות למומחה לגסטרואנטרולוגיה.

מנהלי פורום תזונה קלינית