עלייה במישקל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

01/02/2002 | 15:09 | מאת: עופר

אני בן 24 1.80 רזה מאוד ובירצוני לעלות במשקל . מה עליי לעשות?

עופר שלום! מיעטת לפרט וקשה לתת יעוץ טוב בצורה כזו. ראה תשובתה של ד"ר רוזן לקומפל בעמ' 8 ותשובתי שלי לכריש בעמ' 6. באם ישארו לך שאלות או שתרצה לפרט יותר, אתה מוזמן לשוב ולפנות אלינו. נועה

03/02/2002 | 16:05 | מאת: עופר

הישתמשתי בעבר בתוסף מזון - קו אנזים קיו 10 , ובאותו הזמן עשיתי פעילות גופנית . כל זה הביאו לירידת מישקלי. מה עליי לעשות?נועה שיף כתב/ה: > > עופר שלום! > > מיעטת לפרט וקשה לתת יעוץ טוב בצורה כזו. > ראה תשובתה של ד"ר רוזן לקומפל בעמ' 8 ותשובתי שלי לכריש בעמ' 6. > באם ישארו לך שאלות או שתרצה לפרט יותר, אתה מוזמן לשוב ולפנות > אלינו. > > נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית