שיבולת שועל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

27/08/2012 | 08:50 | מאת: יפית

שלום רב האם יש הבדל תזונתי בין שבולת שועל מבושלת כדייסה לבין שבולת שועל המושרית במיים כל הלילה ונאכלת בצורה זו ללא בישול? איזו מהן טובה יותר? האם יש הבדל תזונתי בין שיבולת שועל שלמה לזאת הטחונה? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
27/08/2012 | 16:32 | מאת: דנה ויינר

שלום יפית, בשני המקרים אין הבדלים משמעותיים. במקרה הראשון בגלל החימום יש יותר סיכוי לאיבוד ויטמינים הרגישים לחום, אך לא מעבר לכך. היתרון העיקרי של שבולת שועל הינם הסיבים שבכל מקרה לא נפגעים. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית