בעיות עור

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

15/10/2002 | 14:08 | מאת: ערן

ינמיסו תשקשק םע ךא רולוקיסרו תרטפ ומכ תארנה רוע תייעבמ םינש שולשכ הזמ לבוס ינא ןב ינא)רועב תונקדזה 25). :תובר םימעפ היעבב לפטל יתיסינ ןיקת םיטיצונלמ 'סמ ,הניקת היצטנמגיפ - רבד ולעה אל ןהיאצממש תויספויב רפסמ יתרבע .'וכו ,םהינימל םירודכ ,ןטורקאטב ,דיפלוס םוינלס ופמשמ לחה ,תופורת לש לודג ןווגמ יתיסינ .ליעוה אלל ךא 'וכו דליפטיוו טיריפס .תויטיאב טשפתהל הכישממ ןיידעו בגבו ןטבב - ןוילעה ףוגה גלפב העיפומ הירטפה (עובצו ךורא רעש יל שי) שארה רעש תלידגל םאתהב וליאכ תיארנ תוטשפתהה תרוצ ,תדרג ,הזחבו שארב םיבאכ - ןינעל תורושק ילואש תוינורכ תויעב ןנשי ךכ לע ףסונב .'וכו רוק תשוחת ?תושעל לכוא דוע המ .וז היעבב לופיטמ שאוימ ירמגל ינא

15/10/2002 | 19:48 | מאת: ליטל להב

הי ערן כל האימייל יצא בעברית הפוכה, אז אם תוכל לשלוח בשנית יהיה נחמד...

20/10/2002 | 12:23 | מאת: ערן

במידה והכתב יוצא הפוך, עליך לבחור בחלק העליון של המסך ב"תצוגה" ולאחר מכן "קידוד" ולשנות את סוג הכתב. קיימים בד"כ שני סוגי כתב עבריים.

מנהלי פורום תזונה קלינית