סיבים תזונתיים ברסק עגבניות לעומת עגבניה טריה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

29/06/2012 | 11:01 | מאת: שולה

האם יש הבדל, האם יתכן שהם נהרסים בתהליך המעיכה/טחינה לרסק עגבניות? אני מבינה שבבישול ארוך הסיבים בירקות ופירות לא נהרסים - זה נכון?

לקריאה נוספת והעמקה
30/06/2012 | 21:20 | מאת: דנה ויינר

שלום שולה, יכול להיות הבדל, כי לא תמיד נשמרת הקליפה, המקור העיקרי לסיבים. בכל מקרה עדיף מוצר טרי. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית