אכילת ירקות עם קליפה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

29/06/2012 | 10:57 | מאת: שולה

האם בקליפת גזר ומלפפון יש מרכיבים חשובים כך שכדאי לאכול עם הקליפה? האם כאשר אני משפשפת את הקליפה עם מים וסבון בעזרת סקוצ' (ספוג מצופה בברזלית) אני פוגעת בערכים התזונתיים שבקליפה או מסירה אותם?

לקריאה נוספת והעמקה
30/06/2012 | 21:21 | מאת: דנה ויינר

שלום שולה, בקליפה נמצאים ויטמינים, מינרלים ורבים מהסיבים התזונתיים. שפשוף מוגזם יכול לפגוע בערך המזון וגם לגרום לריסוס להכנס פנימה לתוך הירק. מספיק לנקות במים. בברכה,דנה

01/07/2012 | 21:44 | מאת: שולה

מנהלי פורום תזונה קלינית