ויטמין B 3 במזונות
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
כמה מ"ג ויטמין B3 יש בשומשום? והאם גם בטחינה גולמית משומשום מלא יש B3? האם זה נכון שמי שאוכל/שמוסיף קמח תירס למזון, זה גורם למחסור או לאי ספיגה של ויטמין B3? והאם כדי לקבל מקסימום ויטמין B3 מתירס כדאי להשרותו קודם במים?
לקריאה נוספת והעמקה
שלום יפית, מקורות טובים לניאצין (B3) הינם בשר, ביצים דגים וקטניות. דווקא שומשום אינו מקור עשיר מאוד, בטח לא בכמויות שאנו צורכים. לא ידוע לי לגבי קמח תירס. בברכה,דנה