פצעים בטוסיק

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

11/10/2002 | 11:38 | מאת: דלית

שלום, קיימת אצלי תופעה של פצעים המופיעים על הטוסיק בתדירות של אחד לשלושה ארבעה חודשים. הפצעים די גדולים, מוגלתיים והאיזור מסביב אדמומי. בד"כ מופיע לי פצע אחד או שניים. אני מורחת משחה אנטיביוטית וזה עובר תוך מספר ימים. לעיתים נשארים לי מעין צלקות קטנות על הטוסיק (מאוד לא אסתטי). אני בת 21 והבעיה קיימת כבר כשנה. האם קיים קשר תזונתי? תודה מראש על העזרה

דלית שלום! מן הראוי קודם כל לבדוק את הנושא אצל רופא עור. העובדה שהפצעים אינם מופיעים כל הזמן והעובדה שהם מגיבים לאנטיביוטיקה, מרמזות שהבעיה אינה תזונתית. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית