תפוחעץ הגליל - מסוכן לבריאות?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

10/10/2002 | 16:41 | מאת: מיצי

שלום לכם, כבר שאלתי אתכם בעבר ואמרתם לי לפנות לחברה המייצרת, וכך עשיתי - אך לא ענו לי שם. אז תהיתי אולי בכל זאת מישהו יוכל לעזור לי. אני קונה תרכיז תפוחים (לעשיית מיץ) של חברת תפוחעץ הגליל. רציתי לדעת האם לא מסוכן הדבר, שכן התרכיז נמצא בפח אלומיניום (מוחזק במקרר לאחר פתיחה). ואז יש להוסיף מים להכנת מיץ. 1) האם לא מסוכן הדבר, שכן אני יודעת בוודאות שלאחר שפותחים, למשל קופסץ טונה או כל קופסת שימורים אחר - אין להשאיר את התוכן באלומיניום - אלא יש להעביר לכלי פלסטיק. אשמח לעזרה ותודה מראש.

10/10/2002 | 17:39 | מאת: ליטל להב

הי מיצי כן, אני זוכרת את פנייתך, אך לצערי הרב, אני נאלצת לתת את אותה התשובה:לא יודעת. אני פונה בשמך ובשמי לחברה המייצרת לענות על השאלה הזו. מצטערת-ליטל

10/10/2002 | 23:19 | מאת: מיצי

10/10/2002 | 18:40 | מאת: פיצי

מה הבעיה להעביר את התרכיז לבקבוק מפלסטיק ?

10/10/2002 | 23:18 | מאת: מיצי

1) העקרון שבדבר 2) חברות צריכות להיות מודעות לבריאות הציבור מכל האספקטים

מנהלי פורום תזונה קלינית