האם משקלי הוא תקין????

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

08/10/2002 | 13:41 | מאת: יובל 18

שלום שמי יובל ואני בן 18 גובהי הוא 178 ומשקלי הוא 60.. מבנה גופי רזה וכמה שאני אוכל (בשר אוכל הרבה) אני לא משמין אני לא אוכל כמעט פירות וירקות אבל אוכל הרבה בשר בעיקר וכל מיני מאכלים שומניים אבל איני משמין כלל אולי בקילו או שתיים.. אבקש לדעת אם מצבי נורמלי וכן לקבל יעוץ ממכם מה עליי לעשות במידה שאני צריך לפעול בדרך כל שהי..

08/10/2002 | 19:44 | מאת: ליטל להב

שלום יובל לפי חישוב ה-BMI יוצא כי משקלך תקין, בסף התחתון של הנורמה. אין אפשרות לדעת על פי המשקל בלבד אם אתה אכן זקוק להתערבות תזונתית. האם תמיד היית רזה, האם היתה ירידה חדה במשקל בתקופת זמן קצרה, האם ביחס לבני משפחה אחרים אתה שונה מאוד, וכמובן בדיקות דם ספציפיות היכולות לתת מושג לגבי מצבך התזונתי. במידה והרזון שלך גורם לבעיות כגון חולשה כללית, עיפות או סימנים אחרים, הצעתי היא לעשות ברור כללי, כולל תמונה ביוכימית והמטולוגית של הדם. פנה אל רופא המשפחה שלך. באם קימים חסרים תזונתיים רצוי יהיה לבקש מהרופא הפנייה לדיאטנית קלינית בקופת חולים. בברכה-ליטל

09/10/2002 | 00:05 | מאת: יובל 18

אני תמיד הייתי רזה ככה וגם בני משפחתי ככה ואני לא משמין.. רציתי לדעת אם יש בעיה בריאותי כל שהי

מנהלי פורום תזונה קלינית