מחפשת דיאטן/ית שמתמחה במיוחד

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

08/10/2002 | 12:19 | מאת: נטע

בתזונה דלת אוקסלטים. האם תוכלו להמליץ לי אחד/ת כזו ? הייתי אצל 2 דיאטניות- אחת בקופה ואחת פרטית. ושתיהן להרגשתי לא שלטו מספיק בנושא הספציפי הזה, כי הן מתפרסות על הרבה תחומים ו/או מתמחות במשהו אחר. אני די מיואשת, כי אני צריכה עזרה בהרכבת תפריט, אבל ממישהו/י שארגיש שאני יכולה לסמוך עליהם כי הם חושבים יומיום במושגים של התחום הזה דווקא. אז כאמור אודה לך מאד אם תוכלו להמליץ לי, עדיף באזור המרכז. כמובן אפשר באימייל, אם לא רוצים לעשות פרסומת פומבית... נטע

11/10/2002 | 02:08 | מאת: נטע

.

נטע שלום! אני מבינה את תחושת הייאוש אך לדעתי אין ממש מישהי שמטפלת בלעדית בנושא זה שהוא כה ספציפי ומצומצם. הדיאטנית המטפלת יכולה ללמוד את הנושא יותר מבחינת יעילות הטיפול ועד כמה צריך להפחית באדיקות את האוקסלטים. באמצעות הנחיות כלליות (ואין לנו הרבה יותר ממה שכבר קיבלת...), את צריכה לקבל מושג איך באופן עצמאי לבחור את מזונך. לגבי בקשתך, אין לי דרך לסייע. אוכל רק לומר שלפחות מהדיאטנית הפרטית את יכולה לדרוש שתלמד את הנושא מעט יותר לעומק, הרי לשם כך את משלמת לה. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית