מחפשת תזונאית למנותחי קיצורי קיבה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

07/10/2002 | 12:45 | מאת: חן

שלום , לא מזמן (3 שבועות) עברתי ניתוח לקיצור קיבה . בקרוב אני צריכה להתחיל כלכלה רכה (עכשיו אני בדיאטת נוזלים בלבד) . אני מחפשת תזונאי/ת שעובד עם מנותחי קיצור קיבה. אודה לכם מאוד אם תוכלו להמליץ/ להפנות אותי לאדם מתאים. רצוי באיזור המרכז/ ירושלים. המון תודה, חן .

07/10/2002 | 20:34 | מאת: adi

היי חן, בבתי החולים הגדולים יש כזו. עדי

07/01/2007 | 04:53 | מאת: אירית

שלום בבקשה אני לא יודעת איך להשיג אינפורמציה אינני חיה יותר בארץ ודרך האינטרנט לא מקבלת מידע לגבי אנשים שעברו הצרות הקיבה לפני שנים אבל אחרי לידה לא מצליחים להגיע למשקל הרצויי בבקשה אני נואשת תודה

מנהלי פורום תזונה קלינית