שלום למנהלת הורום

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

30/01/2002 | 18:51 | מאת: joe

מדוע אינך מתיחסת לשאלתי בקשר לדגים

30/01/2002 | 18:54 | מאת: joe

joe כתב/ה: > > מדוע אינך מתיחסת לשאלתי בקשר לדגים

ג'ו היקרה, דווקא נועה עשתה מאמץ מיוחד כדי להתייחס לשאלתך ולחפש לך מקורות שיווק טרי לדגים שבקשת. היות ובנתיים היא לא מצאה טרם שלחנו תשובה. האמת אני די סקפטית שנמצא היות ומדובר על דגי ים צפוני העשירים בחומצות שומן אוצגה 3 ולכן הם משווקים קפואים.

ג'ו שלום! אכן חיפשתי לך קישורים דרך הרשת לרכישת דגים טריים אך לא מצאתי. ברור שניתן להשיג דגים אלה טריים כי הם משמשים עיקר התפריט במסעדות סושי המכבדות עצמן. כדאי לנסות להעביר השאלה בפורומים העוסקים בבישול וקולינריה. למרות כל זאת... לא ידוע לי על הזרקת חומרים כל שהם לדגים קפואים לכן לא הייתי נמנעת לחלוטין מקנייתם. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית