מה אפשר לאכול שלא משמין?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

25/09/2002 | 22:02 | מאת: אוהד

מה אפשר לאכול הרבה שלא משמין וסותם את התאבון? יענו מן אוכל או משהו כזה שאוכלים, וכאילו לא הכנסנו כלום לפה?

26/09/2002 | 16:05 | מאת: נו, באמת...

זו הרי שאלת מיליון הדולר...שכל העולם שואל וחוקר.....בהצלחה...

26/09/2002 | 17:10 | מאת: ליטל להב

שלום אוהד בענייני מזון והשמנה הכל שאלה של איזון. כל מזון שתצרוך ממנו בכמויות גדולות יכול בסופו של דבר להביא למצב של עודף קלורי. האופצייה העיקרית שתענה על דרישתך היא כמובן ירקות. ירקות מכילים באופן כללי כמות קטנה של אנרגייה. כמו כן , חלקם עשירים בסיבים תזונתיים אשר מקנים תחושה של שובע. המונח "כאילו לא הכנסנו כלום לפה" והמונח " ללא הגבלה" אינם קיימים במציאות הדיאטות, לצערנו,כמובן (-: בברכה-ליטל

01/10/2002 | 00:39 | מאת: אריה

אני חושב שיש דבר כזה, אבל צריך לראות ולטעום כדי להבין ולהאמין. מדובר בשיטת הכנת מזון, כל מזון שהוא, ללא מגבלה, שמשאירה את המזון במצבו הטבעי: קל לעיכול, עשיר במרכיבים תזונתיים וללא תוצרי לוואי של חילוף החומרים המצטברים בגוף כפסולת שגורמת להשמנה. מזון כזה אפשר לאכול ללא הגבלה, עד למילוי הכיבה ועדיין להרגיש כאילו לא אכלת כלום.

מנהלי פורום תזונה קלינית