טעם מר בפה, תחליפי סוכר

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

23/01/2012 | 06:28 | מאת: ריקי

שלום דנה ותודה מראש על תשובתך. לאחרונה התחלתי לאכול עוגיות וחלבה עם תחליף סוכר.(יום יומי) האם זה יכול להזיק? ביומיים האחרונים יש לי טעם מר בפה, קראתי מחקרים שטוענים שתחליפי סוכר יכולים להיות סיבה (למרות שייתכנו עוד סיבות)מה דעתך? אני אוכלת כל יום שלוש עוגיות וככף חלבה, שהם כאמור, עם ממתיק (מלטיטול, או סוכרלוז) ושוב תודה ריקי

לקריאה נוספת והעמקה
23/01/2012 | 13:20 | מאת: דנה ויינר

שלום ריקי, אני באופן עקרוני לא ממליצה על מוצרים אלו על בסיס יומי. איני יכולה לומר אם הטעם המר מקורם בתחליפים אלו, כי לרוב תחליפים אלו אינם משאירים טעם לוואי. אם הסיבה לצריכתם הינה קלורית, אל תעשי זאת. אם המטרה היא הורדת סוכר פשוט בגלל סוכרת, הגבילי את עצמך, אלו לא מוצרים דלי קלוריות. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית