גפילטע פיש
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
אני מאוד אוהב לאכול קציצות קרפיון (גפילטע פיש) שנמכרים ברשתות בצנצנות. אני מתאר לעצמי שהערך תזונתי שלהם נמוך יחסית לדגים טריים, אבל האם יש להם ערך תזונתי כלשהו מבחינתך?באופן כללי, העובדה שהם מגיעים בצנצנות ולא בקופסאות שימורים כמו טונה וסרדינים, האם יש בכך כדי להעלות את ערכם התזונתי?
לקריאה נוספת והעמקה
שלום יוסי, ערכם התזונתי מסתכם בחלבון ותו לא. אין להם שום יתרון על פני דגים טריים או משומרים. בברכה,דנה