אי ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

17/09/2002 | 01:51 | מאת: אורית

היי... אני בת 26, לאחרונה עליתי 8.5 ק"ג, (בחמישה חודשים) ולא שיניתי יותר מדי בתזונתי אני נמצאת כבר חודש במעקב אצל דיאטנית, מקפידה על תזונה, ולאחרונה עליתי 3 ק"ג. אני לא מצליחה לרדת, האם שמעתן על מקרה כזה (כשאני אוכלת אותו דבר כמו שאכלתי לפני זה) המליצו לי להחליף גלולות, אך נאמר לי שמגלולות לא משמינים כל כך. איזה מקרים ידועים לכן?

אורית שלום! אני ממליצה לך ללכת לרופא ולעשות בדיקות מקיפות (אולי בשאלה של פעילות בלוטת התריס). נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית