דיאטה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

16/09/2002 | 20:53 | מאת: ענת

מה דעתך על התפריט הבא לדיאטה- כל יום אוכלים את הדברים הבאים: קופסת טונה קופסת קוטג' 2 פר' לחם קל חצי אבטיח ירקות ללא הגבלה אגב - כמה קלוריות יש בתפריט הנ"ל?

16/09/2002 | 23:18 | מאת: adi

ענת, מעט מידי. עדי

17/09/2002 | 08:56 | מאת: דנה ויינר

ענת שלום, ראי תשובה לאביה. מעבר לכך, 1/2 אבטיח תכולת הקלוריות משתנה בהתאם לגודל, אמנם התפריט לעומת אביה מכיל פחות לחם, אך מכיל יותר פרי. מנת פרי אבטיח נחשבת לכוס קוביות חתוכות, אז קחי בחשבון, כי אבטיח אינו נטול קלוריות וכי כל כוס כזו מכילה כ - 50-60 קק"ל , כך שחצי אבטיח יכול להגיע גם ל - 400-500 קק"ל. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית