בעיות במערכת העיכול

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

16/09/2002 | 16:30 | מאת: נירית

מזה תקופה יש לי בעיות במערכת העיכול. צרבות. עצירויות וכאבים בכיבה לאחר אכילת מזון חריף, או עשיר בתיבול. כמו כן אני סובלת מפליטת אויר אחרי האכילה (גרפצים). מה ניתן לעשות על מנת לשפר את המצב? עלי לציין כי התזונה שלי לקויה מאוד . אני כמעט ולא שותה במשך היום ובטח לא אוכלת באופן מסודר. כיצד אני יכולה להתחיל לשנות את מצב? אגב, אני בת 38 תודה

נירית שלום! הדרך הנכונה להתחיל להתמודד עם הבעיות שהעלת היא: א. בדיקת רופא לשם אבחון/שלילה של בעיות אפשריות ב. על סמך הבדיקות, לפנות לדיאטנית לקבלת ייעוץ. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית