כמה ברזל צריך תינוק ביום?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

05/09/2002 | 22:30 | מאת: ענת

שלום לכל הדיאטניות שעושות כאן יופי של עבודה! אני דיאטנית גם כן, ורציתי להתייעץ עמכן בשאלה הבאה: הקצובה המומלצת של ברזל לתינוקות משנת 1989 RDA מדברת על מיליגרם אחד לקילוגרם משקל גוף ליום עד גיל שנה. מונח לפני ה- DRI משנת 2001 ובו כתוב שעד גיל חצי שנה תינוק זקוק ל- 0.27 מיליגרם ליום ומגיל חצי שנה עד שנה ל- 11 מיליגרם ליום. 0.27 אינם מעט מדי? מה דעתך? אולי אני טועה? נתוני לקוחים מה- JADA מרץ 2001 כרך 101 מספר 3. תודה

ענת שלום! תודה על הפניית השאלה (המאתגרת...) לדעתי לא רצוי לערוך התייעצות מקצועית בפורום המיועד לקהל הרחב. נשמח לשוחח איתך טלפונית(8542625-04) או אם תתני email שלך. אני מפנה אותך לפרסום האלקטרוני של ספר ה DRI. בעמודים 319-316 מתייחסים לנושא: http://books.nap.edu/books/0309072794/html/index.html נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית