עיכולקס

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

04/09/2002 | 16:39 | מאת: ר

רציתי לדעת האם התכשיר עיכולקס הינו באמת כפי שניכתב במפורש על האריזה והתווית איננו גורם לשום תלות / עצלות המעיים והוא בטוח לשימוש או שזה לא נכון? יש שמועות שגם תכשיר זה גורם לתלות

07/09/2002 | 23:50 | מאת: נטורופטית

בעיכולקס ישנו מיצוי של פירות יבשים בלבד ולכן אין הוא ממכר. מה גם שזה תכשיר של אלטמן שהיא חברת תרופות ועל כן שלא כמו הרבה מוצרים טבעיים אחרים - יש עליה המון פיקוח לכן את או אתה יכולים ליהיות בטוחים בשימוש בו אך אחרי הפסקת השימוש יכולות התופעות לחזור לקדמותן אך לא להחמיר, אך התופעה יכולה גם לחלוף. בכל מקרה אני הייתי ממליצה על תכשיר זה לפני תכשירים אחרים ממכרים, אך עוד לפני השימוש בעיקולקס הייתי ממליצה על ניסיון בשתייה מרובה ובתזונה עשירה בסיבים... בהצלחה!

מנהלי פורום תזונה קלינית