קרס טורדנית

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

30/08/2002 | 17:45 | מאת: יניב

אני בחור בן 26 גובה 184 משקל 78 אני יודע שלפי היחס בין הגובה למשקל אני בסדר גמור אני נראה טוב, ועם גזרה יפה , חוץ- מהקרס שניראת כאילו אני בחודש שלישי, או משהו כזה........... מה עושים? אני לא רוצה לאבד משקל, אך צריך דחוף להפרד מהקרס המעצבנת, רואים אותה וזה מגעיל תעזרי לי בבקשה איך להתחיל? אני אוהב לאכול, והרבה? מה אפשר לאכול שמשביע, טעים, ולא מעלה במשקל? תודה רבה.

יניב שלום! אין מקום לייעץ לך על תפריט להרזייה. העצות התזונתיות המתאימות לך הן אלו המתאימות לכלל האוכלוסייה: אכילה מגוונת מכל אבות המזון - דגנים קטניות ודברי מאפה, ירקות, פירות, מוצרי חלב, מוצרי בשר, מעט שומנים וכמה שפחות מתוקים, מטוגנים ואלכוהול (אולי זוהי כרס בירה???). כמו כן חשוב להקפיד על שתייה מרובה (בעיקר מים וכמה שפחות משקאות ממותקים) ופעילות גופנית. אם תתמיד בפעילות גופנית, גם אירובית וגם קצת עבודה על שרירי הבטן, רוב הסיכויים שתוכל להוריד את הכרס. בהצלחה! נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית