ויטמינים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

29/08/2002 | 17:50 | מאת: דפנה

במשך חודש לקחתי B קומפלס עם קצת C וגם תוספת סידן 500 מ"ג ומגנזיום במשך כמה חודשים. הגעתי למצב של חולשה קשה, סחרחורת וירידה באנרגיה שנמשכים גם לאחר שהפסקתי לפני כמה שבועות את כל התוספות. האם יתכן קשר? תודה.

02/09/2002 | 07:40 | מאת: דנה ויינר

דפנה שלום, לפני שאוכל לנסות לענות על שאלתך, יש מספר פרטים שעלי לדעת : גילך, האם שינית הרגלי תזונה או שמא את נמנעת ממזונות מסויימים ומדוע, וכמה זמן הינך נוטלת כל תוספת ומה המינונים המדוייקים של כל תוסף מזון . בברכה, דנה

02/09/2002 | 20:23 | מאת: דפנה

בתשובה לשאלות: אני בת 36, לא שיניתי הרגלי אכילה ואיני נמנעת ממזון כלשהו. לקחתי B קומפלקס -50 במשך כחודש ובערך 150 מ"ג ויטמין C. בנוסף, לקחתי 500 מ"ג סידן ציטראט ו 200 מ"ג מגנזיום ציטראט עם 100 יחידות ויטמין D ליום במשך חצי שנה. כבר כמה שבועות שהפסקתי את כל התוספות. תודה.

מנהלי פורום תזונה קלינית