פירות ויוגורט

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

27/08/2002 | 23:41 | מאת: גאיה

שלום ! אני כמעט ולא אוכלת פירות וירקות טריים ( חלק מסוגי הירקות אני אוכלת לאחר בישול ) . יוגורט יופלה אני דווקא כן אוכלת , היוגורט מכיל חתיכות פרי וכתוב עליו שהוא מכיל פרי טבעי. ברור שכמות הפרי ביוגורט אינה מנת פרי אבל אני מקווה שחתיכות הפרי בכל זאת מכילות ויטמינים חשובים . לחתיכות הפרי ערך תזונתי לגוף או שהכמות והמצב של הפרי גורם לו להיות זניח מבחינה תזונתית ? תודה

גאיה שלום! חתיכות הפרי האומללות שביוגורט אינן מהוות תחליף לפרי טרי. לא מבחינת כמות ולא מבחינת ערכים תזונתיים. אם באמת אינך אוכלת כלל ירקות ופירות טריים, יש מקום לשקול תוספת של ויטמינים בגלל שחלקם אינו שורד את תהליך הבישול. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית