כדורים להרזייה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

27/08/2002 | 11:53 | מאת: eva

שלום רב, האם מישהו מכיר לטובה או לרעה כדורים לדיכוי התאבון ולהרזייה בשם Adipex retard? מישהי שאני מכירה מוכרת אותם דרך אחות בהדסה שמייבאה אותן ועד היום ראיתי על אנשים שאני מכירה תוצאות טובות. שקלתי לקחת אבל אני חוששת מכדורים שמגיעים ללא השגחה של רופא...

אווה שלום! אני שלוחת לך קישור עם מידע לגבי התרופה. לידיעתך כתוב שם שצריך מרשם רופא ועל כך אני כמובן ממליצה. שימוש בכדורים כאלו אפקטיבי רק לטווח זמן קצר של כמה שבועות במהלכן נדרש מהמטופל ללמוד לערוך שינויים בהרגלי האכילה שלו וכן להתחיל לעסוק בפעילות גופנית. נועה

אופס! שכחתי את הקישור: http://www.mayoclinic.com/findinformation/druginformation/druginvoke.cfm?objectId=000C4DCF-77F1-1B79-AB8080AEBC2F0839 נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית