ילדים ומוצרי חלב

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

26/08/2002 | 22:40 | מאת: יעלה

הילדים שלי מאד לא אוהבים מוצרי חלב. אני בקושי מצליחה מדי פעם לשכנע אותם לאכול מעדני שוקולד או לשתות שוקו. שמעתי שהקקאו פוגע בספיגה של הסידן. אז מה זה אומר? אם הם אכלו מעדן שוקולד או שתו שוקו, האם הם בכל זאת מרוויחים מזה סידן?

יעלה שלום! קודם כל מוצרי חלב חשובים מאוד בתפריט של ילדים (בשל גדילה והתפתחות העצם). את מבינה זאת. איך להביא את ילדיך לאכול אותם זו משימתך. בכל מקרה, אפילו שספיגת הסידן מעט נפגעת, יש לשמוח על כל מוצר חלב שהם אוכלים ולעודד אותם. מעט עדיף על כלום... נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית