עגבניה וביצה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

11/12/2010 | 04:48 | מאת: יעל

שתי שאלות בבקשה: 1. מה כל כך טוב בעגבניה? 2. האם זה מסוכן לאכול ביצה שלא בושלה עד הסוף (גם ביצה קשה וגם מקושקשת)? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
12/12/2010 | 13:37 | מאת: דנה ויינר

שלום יעל, עגבניה עשירה בויטמין C וליקופן, שני נוגדי חמצון חזקים מאוד. כמו כן עשירה בסיבים תזונתיים. הסכנה באכילת ביצה לא מבושלת עד תום היא חשיפה לחיידק הסלמנולה. מעבר לכך, אין סכנה ממשית. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית