ברזל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

25/08/2002 | 09:18 | מאת: ענת

שלום, בני בן 5 חודשים ומקבל כל יום 3 טיפות ברזל ferripel-3 של טיפטיפות. האם ניתן לערבב את הטיפות עם עגבניה מגורדת בבקבוק שאותה הוא מקבל ממילא כל יום? האם נכונה הטענה כי לא טוב לקחת ביחד ברזל וויטמין c (שנמצא גם בעגבניה?)

ענת שלום! מלבד העובדה שלא מתאים לתת עגבניה בגיל זה (כפי שכבר עניתי לך בפורום רפואת ילדים), אין שום בעיה לתת את הברזל עם העגבניה. ויטמין C המצוי בעגבניה ידוע כמשפר את ספיגת הברזל. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית