כולסטרול

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

24/08/2002 | 03:53 | מאת: יונה

שמעתי שכולסטרול ישנו רק במזון מן החי אם אכן זה כך הכידצ יש כולסטרול בגבינה לבנה (זה לא בשר) האם זה מגיע עקב זה שהחלב מקורו בפרה (בחי) ?

24/08/2002 | 13:19 | מאת: adi

יונה, כן!!! עדי

יונה שלום! מזון "מן החי" כולל גם כל תוצרת המפיקים מן החי וזה כולל את חלב בעלי החיים (ומוצרים המופקים ממנו כמו מעדנים, גבינות, שמנת, חמאה), ביצים, שומן מוקשה המופק מבעלי חיים (כמו שומן אווזים, כבשים או בקר). כל אלה ואחרים שלא ציינתי הנכנסים תחת אותה הגדרה, יכללו בתוכם כולסטרול וגם את אבני הבניין מהם הגוף שלנו מייצר כולסטרול - שומנים רוויים. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית