טבלת קלוריות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

22/08/2002 | 18:51 | מאת: נטלי

שלום רב! אחד מקרובי משפחתי רוצה מאוד להשמין ולא מצליח. הבעיה היא שהוא טבעוני ומוכן לאכול רק מה שטוב לבריאות (לא שוקולד, לא סוכר, לא שמן, לא עוגות (סוכר), לא דברים מתוגנים, וכו') . אימרו לי בבקשה איפה אפשר להשיג טבלת קלוריות כדי שנצבור בשבילו 3500 קלוריות ליום. ואילו מאכלים כדאי לאכול במקרים כאלה? אולי יש איזה אתר עם מתכונים של אוכל בריא? תודה רבה!

נטלי שלום! הדאגה והרצון לעזור לבן משפחתך מעוררת כבוד והערכה אך לדעתי לעשות זאת עצמאית זו לא הדרך. על מנת להשיג השמנה (או עלייה במשקל), מומלץ לפנות לדיאטנית לקבלת ייעוץ מקצועי ואישי. כפי שאנשים עושים טעויות אשר עולות בבריאות בניסיון לרזות ללא ייעוץ מקצועי (כמו שימוש בתה משלשל, צומות, דיאטות הפרדת מזונות וכו'), כך גם ניתן לעשות טעויות בניסיון לעלות במשקל. חבל. פנו לייעוץ אישי. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית