לקטוז המשך שוב

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

20/08/2002 | 13:54 | מאת: חנה

נועה בהמשך לתשובתך הייתי אצל גסטרו , עשיתי בדיקות והוא אמר לי שהכל תקין. מבקשת עצה האם כדאי לי ללכת לרפואה אלטרנטיבית? האם יש כזאת תופעה שהגוף דוחה מזון? תודה

חנה שלום! למרות שאני מאמינה בכך שהגוף "מודיע" לנו מה לא טוב לו, אני גם מאמינה גדולה ברפואה הקונבנציונאלית. אבחנות נעשות על פי בדיקות ופרמטרים מדידים. יש מקום לאינטואיציות אך אין להתעלם מעובדות. לכן, אני לא האדם המתאים לשאול אותו על רפואה אלטרנטיבית... נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית