תזונה לאחר הקרנות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

10/08/2002 | 23:38 | מאת: יפה

שלום רב אני בת 50 אחרי למפקטומי , כימותרפיה, הקרנות. ספירת הדם שלי נמוכה , לויקוציטים 3000, נוטרופילים 1.3, ברצוני בבקשה לדעת איזה תזונה עלי לעשות, איזה מאכלים לאכול כדי לחזק את הדם ואת מערכת החיסון. אני אמורה לעבור ניתוח וחשוב לי מאד שזה יהיה כמה שיותר יעיל. בברכה ותודה

11/08/2002 | 07:56 | מאת: נגה זיו

יפה שלום, לצערי, אין "רשימת מאכלים" שיעזרו לחזק את מערכת החיסון, אך עם סיום סדרות הטיפולים הרדיוטרפיים והכימוטרפיים, תזונה מגוונת ככל האפשר תעזור להחזיר את המצב לקדמותו. הדבר חשוב ביותר אם עומד בפנייך ניתוח. לגבי "חיזוק הדם", אם כוונתך למחסור בברזל, ראי תשובות מפורטות לשאלות קודמות. (ניתן לעשות חיפוש באתר תחת הערך "ברזל" או "אנמיה") בברכה ובהצלחה, נגה.

מנהלי פורום תזונה קלינית