חזה עוף

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

17/03/2010 | 13:46 | מאת: אלעד

שאני מטגן חזה עוף על האש איזה שמן כדאי להשתמש? והאם הלהבה צריכה להיות גדולה או קטנה?

לקריאה נוספת והעמקה
17/03/2010 | 14:13 | מאת: דנה ויינר

שלום אלעד, עדיף לא לטגן, יש מחבת גריל פסים או "סיר פלא". אם בכל זאת מטגנים, עם שמן קנולה. ללהבה אין משמעות, כל עוד הבשר מתבשל היטב. בברכה,דנה

17/03/2010 | 20:04 | מאת: טל

איך אפשר אז בלי שמן בכלל בלי שהבשר יידבק למחבת? זה מה שאני עושה בלי שמן במחבת וזה נדבק לי ואחרי זה קשה להוריד את מה שנשאר

מנהלי פורום תזונה קלינית