חסה וירק

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

07/08/2002 | 10:29 | מאת: ליהי

האם יתכן שאחרי אכילת חסה, מלפפון הבטן מתנפחת מגזים ואם כן מה עושים האם לוקחים כדור נגד גזים או מורידים לחלוטין את הירק. ושאלה שניה הגזים אצלי נוצרים כמעט מיד עם האכילה האם זה נורמלי משום ששמעתי שאוכל מתעכל לפחות שעתיים בקיבה וכמו כן מה עושים בנדון תודה מראש

11/08/2002 | 12:22 | מאת: ליטל להב

ליהי שלום בהחלט יתכן כי יש לך בעיה עם החסה. החסה נחשבת אצל רבים קקשה לעיכול. כמו כן יתכן בהחלט לחוש בתחושת חוסר הנוחות אחרי שאוכלים, גם אם לא עברו שעתיים. אם מדובר רק בחסה את יכולה לוותר עליה ולאכול ירקות ירוקים עליים אחרים. בברכה-ליטל

מנהלי פורום תזונה קלינית