מוצרי חלב

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

10/01/2002 | 09:55 | מאת: שלום

לד"ר שלום רב לפני כארבעה חודשים הפסקתי לאכול מוצרי חלב בגלל בעיות של גזים אזה בדיקה צריך לעשות כדאי לבדוק אים אני רגיש למוצרי חלב האים זו בדיקת דם או בדיקה אחרת ובאזה מקום עושים זאת שאלה שניה האים יש קשר לסוג הדם שלי סוג הדם O תודה

שלום האם בעקבות אי אכילת מוצרי חלב הגזים פסקו? האם אינך אוכל מוצרי חלב כלל או רק מוצרים מסוימים? לא ברורה סיבת הרגישות ואכן כדאי שתעשה מספר בדיקות לשם אבחנה. נסה להפנות שאלתך לפורום העוסק בגסטרואנטרולוגיה. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית