המשך

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

30/11/2009 | 11:59 | מאת: גלי

אוקיי יש לך רעיון מה כן לאכול שבוע במקום לחם? האם רק פירכיות אורז? או גם הלחם של חולי הצלייאק טוב בשבילי? איזה לחם? ממה הוא עשוי? ו תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה
01/12/2009 | 13:48 | מאת: דנה ויינר

שלום גלי, חפשי פריכיות אורז ללא גלוטן, כי יש כאלו שמכילות גלוטן (רשום על האריזה). אין צורך לאכול לחם ללא גלוטן, זה מוקדם מדי.יש לחמית ללא גלוטן של אסם. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית