בולמיה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

30/07/2002 | 09:30 | מאת: אלמוני

הנושא הוא בולמיה אני מעוניין ליצור קשר עם כל מי שיכול לספר לי ולעזור לי לדעת איך יוצאים מהמחלה אני חולה כבר יותר משנה ואני לא יכול להפסיק לאחרונה התחלתי גם לקחת כדורים משלשלים ואני מרגיש שמצבי הבריאותי הולך ומתדרדר. אנא צרו עימי קשר.

תוכל להרים טלפון לאחות דליה במרפאה להפרעות אכילה 8543031-04. היא תסייע לך ביעוץ ראשוני בטלפון ותפנה אותך למי שצריך. בהצלחה.

13/08/2002 | 07:50 | מאת: אלמוני

האם זה עולה כסף? כי אני די מתמודד עם זה לבד אף אחד מסביבי לא יודע על ההפרעה שלי ואני לא יוכל להשתמש בעזרה כספית של ההורים

מנהלי פורום תזונה קלינית