הנבטת קטניות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

30/09/2009 | 16:38 | מאת: נועה

שלום, אני יודעת שההרכב התזונתי של קטניות כגון עדשים או חומוס שעוברות הנבטה לפני בישול, משתנה. תוכלי לפרט כיצד? אני יודעת שהחלבון נמוך יותר. מה עם הויטמינים והמינרלים?

לקריאה נוספת והעמקה
30/09/2009 | 19:34 | מאת: דנה ויינר

שלום נועה, למיטב הבנתי תהליך ההנבטה דורש אנרגיה ולכן משתמש במאגרים שבקטנית עצמה ולכן מהכל יהיה פחות, כולל ויטמינים ומינרלים שמיועדים לגדילה. לדאבוני אין לי את ההרכב של קטניות מונטבות. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית