עצירה הצילוווווו

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

24/01/2002 | 16:36 | מאת: מיואשת

היי אני כבר חצי שנה בשינוי הרגלי האכילה שלי התחלתי במשקל מזעזע של 110 ק"ג וגובהי 1.75 בחצי שנה ירדתי כמעט 20 ק"ג שאני יודעת שזה לא מהיר וכמו שצריך להיות. אני רואה את השינוי לא כדיאטה אלה כשינוי בהרגלי האכילה הבעיה היא שכבר יותר מחודש אני נמצאת במשחקים של המשקל שהוא בין 89-91 ולא יורדת הייתי 89.4 ליום אחד וחזרתי שוב לתחום 90-91 האם זו עצירה? אני מודה שאני לא עושה ספורט בכלל האם זו יכולה להיות הסיבה? אבל מה שהכי מפליא הוא שבהיקפים אני יורד לא מהר כמו לפני אבל עדיין יש שינוי. רציתי לדעת מה עושים כדי לסיים את העצירה הזאת, אני על סף התייאשות.

24/01/2002 | 17:38 | מאת: adi

היי, לא להתייאש. להוסיף פעילות גופנית ומיים ולרשום מה עוצר!!! עדי

מיואשת יקרה, ראשית כל הכבוד! שנית - אל יאוש. את בעצמך אומרת שההיקפים ממשיכים להשתנות. בהחלט יתכן שהגוף שלך כעת בונה חזרה מסת גוף רזה (שרירים) שירדו בתחילת הדיאטה ולכן במשקל אין שינוי, אבל היות והרכב הגוף משתנה לטובה, רואים שינוי בהיקפים. עצתי, כדי להשלים ולסייע לתהליך בהחלט מומלץ להוסיף פעילות גופנית. בנוסף, תני לעצמך זמן, הרי עבור הגוף השינוי הוא עצום ולכן הגוף עובר כרגע מעין הסתגלות למשקל החדש ואז סביר להניח שהירידה תימשך. בכל מקרה, התמידי בהרגלי האכילה הבריאים יותר שרכשת לעצמך והוסיפי ספורט (רצוי מסוג שאת אוהבת כדי שיהיה כייף להתמיד) בהצלחה

מנהלי פורום תזונה קלינית