אמירה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

24/01/2002 | 15:13 | מאת: יעל

לא שאלה סתם אמירה של מישהו שאיננו שמן אך מכיר את בעית ההשמנה מהמשפחה: אנשים מחפשים דיאטות מהירות (ראו שאלתו של ירון מ-22/1) כשידוע וברור שעל מנת לשמור על משקל נכון יש לאכול מזון בריא (עוגות, ממתקים??) בעל ערך תזונתי, באופן מסודר לאורך היום ולהקפיד על פעילות גופנית. יש כמובן עוד נקודות חשובות אבל מי שישמור לפחות על זה, לא יגיע למצב שהוא צריך לאכול עוגות עד עשר בבוקר ואח"כ כלום. סבא שלי שהיה רזה מאוד, היה אומר שהוא אוכל כדי לחיות ולא חי כדי לאכול. כדאי לנסות.

אמירה שלום, תודה עבור הדברים החכמים. אישית אני ממש מתפלאה איך אנשים, למרות שכבר ברור להם שזה לא פועל, ממשיכים לשאול על כל מיני שיטות שונות ומשונות. האם הם מקוים לקבל אישור לכך? אין סיכוי ואין דרך קלה ופשוטה. ליבי לכל אלו שמתקשים עם הבעיה ואולי שהזדמנות אכתוב מאמר בנושא ואשים אותו בפורום.

מנהלי פורום תזונה קלינית