לימודי תזונה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

21/07/2002 | 01:00 | מאת: ליאת

האם יש עדיפות בקבלה לעבודה לאנשים שלמדו בפקולטה לחקלאות לעומת אלו שלמדו במכללת תל-חי?

21/07/2002 | 14:01 | מאת: נועה

ליאת שלום נכון לעכשיו עדין אין בוגרי תל חי שעובדים בשטח מאחר וזהו מסלול חדש שם והראשונים יסימו את לימודהם רק השנה. באופן עקרוני לא צריכה להיות העדפה בין בוגרי הפקולטה לתל חי.

22/07/2002 | 00:48 | מאת: ליאת

נועה, את אחת מהצוות ושמך במקרה לא הודגש או שזאת דעתך האישית?

ליאת שלום! ענתה לך נועה ברימברג, דיאטנית חדשה בפורום. להדגיש את דבריה, קבלה לעבודה תהיה על סמך השגים אישיים ומידת הידע, לא רק בשנות הלימוד באוניברסיטה אלא גם בתקופת הסטאז'. אין סיבה כיום להעדיף מוסד אקדמי אחד על פני השני. נועה

22/07/2002 | 11:35 | מאת: ליאת

תודה על התשובה וסליחה על הבלבול.

מנהלי פורום תזונה קלינית