מצאתי דיאטה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

18/07/2002 | 11:55 | מאת: ענת

מצאתי את הדיאטה הזו באינטרנט מה את חושבת עליה בוקר: 2 פרןסןת לחם קל + גבינה רזה ביניים: פרי או מעדן דל שומן צהריים: סלט ללא הגבלה + ביצה + קופסת גבינה אחה"צ: פרי או מעדן דל שומן ערב: סלט + טונה במים+ 2 פרוסות לחם קל

18/07/2002 | 14:57 | מאת: נועה ברימברג-אזרד

ענת שלום מדובר בדיאטה דלה מאוד של כ 850-900 קק"ל ביום. חסרים לי בה כמה דברים כמו שומן - שאף שרובינו חושבים כי צריך להימנע ממנו באופן מוחלט אין הדבר נכון מאחר ויש לו חשיבות מבחינת קיום הגוף למשל ישנם ויטמינים המסיסים רק בשומן ונספגים רק באמצעותו. כמו כן נראה לי כי על פי כתיבת התפריט יכולים להיות ימים בהם אין בכלל פירות או מעט מידי (פרי אחד) לעומת ימים בהם צריכת הפירות תהיה טובה (2 פירות) אך הצריכה היומית דלה בחלבון. בכל מקרה לא ניראה לי כי האינטרנט הוא מקור טוב לדיאטות ונראה לי כי קשה לעמוד בדיאטה מסוג זה ועצתי לך: פני לדיאטנית קלינית בקהילה על מנת לקבל תפריט אישי מאוזן לירידה במשקל. בהצלחה נועה ברימברג - דיאטנית קלינית - רמב"ם

מנהלי פורום תזונה קלינית