אסידופוליס והריון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

23/01/2002 | 16:43 | מאת: שירי

האם יש מניעה להשתמש באסיופילוס בהריון? כתוב שכדאי לשאול רופא- שאלתי ולא ידעו מה את אומרת? תודה שירי

שירי שלום, ישנן עבודות מחקר אשר הוסיפו במכוון חיידקים "ידידותיים" בהריון ובדקו את ההשפעה. התוצאות הראו שיש פחות בעיות של פטריות בנרתיק ופחות דלקות מעיים בילדים של אותן אימהות. לא מצאתי עבודות המראות על סיבות להמנעות מפרוביוטיקה. באשר לצורת התוספת - האצידופילוס עליו את שואלת הוא בכדורים? לטעמי האוכל תמיד עדיף ואם את רוצה פרוביוטיקה פשוט איכלי יוגורטים המועשרים בו ואז גם תרוויחי סידן וגם חלבון איכותי.

30/01/2002 | 17:23 | מאת: שירי

תודה רבה על התשובה קבלתי תשובה עיניינית ומפורטת שירי

מנהלי פורום תזונה קלינית