טריגליצרידים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

10/07/2002 | 15:15 | מאת: דוד

האם רמה של 40.10 טריגליצרידים בדם (כשהנורמה בבדיקת הדם שלי הוגדרה כ-מתחת ל150) נחשבת ללא בריאה (נמוכה מדי), או שכמה שיותר נמוך, יותר טוב?

11/07/2002 | 12:59 | מאת: ליטל להב

שלום דוד תחום הנורמה עבור טריגליצרידים נע בין 0 ל-150 (במקומות מסוימים גם עד 180 או 200). התוצאה שלך נופלת בתחום הזה ולכן היא תקינה. טווח נורמה עבור תוצאות כל בדיקה, פשוטו כמשמעו: כל תוצאה הנופלת בתחום פירושה- תקין. אין כל צורך במקרה שלך לנסות ולהוריד את רמת הטריגליצרידים. לא תמיד הסף התחתון של הנורמה הוא התוצאה המיוחלת. נהפוכו, ברוב המקרים אין זה כך. בברכה-ליטל

מנהלי פורום תזונה קלינית