רדיוקטיל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

08/07/2002 | 11:51 | מאת: טלי

ישנו כדור בשם רדיוקטיל שגרום להרזיה האם זהו כדור טוב איך לוקחים אותו האם מותר וכמה מורידים לתשובתך אודה,

08/07/2002 | 13:08 | מאת: דנה ויינר

רדוקטיל הינה תרופה המיועדת לירידה במשקל תוך כדי עיכוב תחושת רעב. הואיל וזוהי תרופה הנתנת עם מרשם רופא והואיל ואינה מתאימה לכל אדם, יש לפנות לרופא המטפל או לאנדוקרינולוג ולברר יותר לגבי יעילות התרופה, תופעות הלוואי והאם באפשרותך ליטול אותה. יש לזכור כי נטילת התרופה אינה פותרת מתזונה נכונה וצריכת מזון מוגבלת. בברכה , דנה

08/07/2002 | 14:49 | מאת: מיטל

לד"ר השאלה שלי היא האם אחרי שירדתי במשקל ועשיתי דיאטה בשילוב כדורים רדיוקטיל וספורט מה אח"כ אני צריכה לעשות להמשיך וליטול את הכדורים. האם מותר לאישה בהריון ליטול כדורים אילו

מנהלי פורום תזונה קלינית