צלוליטיס

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

08/07/2002 | 06:59 | מאת: אלונה

שלום אני בת 32 אמא לתינוקת, לא סובלת מעודף משקל. לאחרונה גיליתי שאני מפתחת צלוליטיס בשוקיים עד לברכיים ממש.. לא נתיקלתי בתופעה בעבר. מה אפשר לעשות ע"מ לשפר את המצב האם יש סיכוי שזה יעלם? האם המסז'ים ,עליהם קראתי לאחרונה, עוזרים להמיס/לפזר ריכוזי צלוליטיס? תודה

אלונה שלום! זהו אינו הפורום המתאים לשאלתך. לתזונה אין השפעה לטובה או לרעה על המצב. נסי לפנות לרופא עור, כירורגיה פלסטית או פורום לרפואה אסטתית כאן באתר. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית