הצילו.

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

07/07/2002 | 12:37 | מאת: רונית

שלום, אני רונית , בת 19 . בולימית מזה שנתיים. אכלתי אתמול עוגת שוקולד ביתית (מאוד מרוכזת) בגודל של מלבן (התבניות אלומיניום האלה שהאמהות אופות איתם ). לא הצלחתי להקיא יותר מרבע ממנה -> 3/4 נשארו בפנים. מה לעשות? כמה ימים לא לאכול פחמימות יותר? לקחתי 3 כדורים של "עיכולקס" (טבעי) אבל לא נראה שהם עושים משהו...

רונית אענה לך בשאלה - האם את מבקשת לדעת כיצד לצאת מן הבולמיה או שאת מבקשת שנעזור לך להמשיך להיות בולמית? פורום של דיאטניות אינו מיועד ללמד אותך כיצד להמשיך להקיא , להשתמש במשלשלים וכיצד לעשות צום פיצוי של פחמימות. כל אלו עלולים לגרום לנזקים בלתי הפיכים. מומלץ לך לפנות לעזרה דרך המרפאה להפרעות אכילה: http://www.rambam.org.il/departments/detail.asp?cod=5&depID=459 בברכה - קרן

מנהלי פורום תזונה קלינית