התמודדות עם סרטן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

04/07/2002 | 15:16 | מאת: לאוניד

שלום! אישתי לומדת בבית הספר לאחויות והיא צריכה להכין עבודה לדיון קליני בנושא זה. האם מישהו יכול להמליץ על מקורות מידע (לפחות 3 מקורות, רצוי בעברית)? בתודה מראש. לאוניד

05/07/2002 | 09:50 | מאת: ליטל להב

שלום ליאוניד לא בזאת עוסק הפורום. ישנם המון מנועי חיפוש טובים ברשת, ומי שלומד בבית ספר לאחיות, כדאי שיכיר אותם ויד ע להתמצא בהן. לגבי התמודדות עם סרטן, ישנו הרבה חומר דווקא בכתבי העת של האחיות, וחומר בעברית קשה לי מאוד להאמין שתמצא שם. בברכה- ליטל

מנהלי פורום תזונה קלינית