האם אני אוכל נכון?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

20/06/2002 | 19:17 | מאת: אדי אדי

נתונים עליי - גובה 180 משקל 67 גיל-17 אני רוצה להעלות את המסת שריר ולהוריד אחוז שומן עכשיו כל יום אני שורף באימוני כדורגל אינטנסיביים כ -3000 קלוריות יש לי חילוף חומרים מהיר אז ביום אני אוכל כ-5400 קלוריות שמתחלקים ל70% פחמימות 20% שומנים ו10% חלבונים (שש ארוחות כל ארוחה 23 גרם חלבונים 20 שומנים ו157 פחמימות) בנוסף עם אימון בחדר כושר שלוש פעמים בשבוע אני שותה כ-5 ליטר מים ביום האם הדיאטה נכונה? אם לא מה אני צריך לשנות ? תודה

אדי שלום! כדאי מאוד שתפנה שאלתך לדיאטנית המתמחה בתזונת ספורט. אצלנו ברמב"ם אין התמחות כזו. נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית