הפרעות אכילה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

18/06/2002 | 19:14 | מאת: אילה

שלום רב מזה שנה אני סובלת ממחלה שלא מרפה ממני, אני סובלת מבולמוסים והקאות...לא בתדירות קבועה אני נמצאת אצל דיאטנית , סיפרתי לה את הבעיה היא מודעת ואנו מנסות לטפל בה יחדיו, אני מתביישת לספר לה כבר כל פעם שזה חוזר, אני גם מאוד שקולה ונבונה ומבינה שאני נמצאת במצוקה אבל זו הפעם הראשונה שאני מרגישה שמשהו משתלט עליי ואני לא יכולה לעצור!! אני חייבת עזרה

19/06/2002 | 08:52 | מאת: לוין אסתר-קינסיולוגית

לאילה טיפול קינסיולוגי יעזור. יאבחן את הגורם להקאות ויטפל בגורם. בפשטות, בזרימה ובקיצור תהליכים. ללא תרופות. כול-טוב

אילה שלום! למרות שאני בטוחה שהדיאטנית שמטפלת בך עושה זאת במקצועיות הראויה, כדאי לדעת שבמצבים אלה מומלץ על טיפול משולב הכולל גם תמיכה נפשית. אני שולחת לך קישור למרפאה להפרעות אכילה של רמב"ם באתר זה. את יכולה לפנות אליהם לקביעת תור או לפחות לברר על מסגרות דומות הקרובות לאזור מגורייך. http://www.rambam.org.il/departments/detail.asp?cod=5&depID=459 נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית